Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C PKM PISTON AUTOCUP S.R.L își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

Legea 365/2002 privind comerțul electronic

S.C PKM PISTONAUTO CUP S.R.L garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.pieseautopkm.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului https://www.pieseautopkm.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C PKM PISTONAUTO CUP S.R.L și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fară acordul S.C PKM PISTONAUTO CUP S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul https://www.pieseautopkm.ro este deținut de cătreS.C PKM PISTONAUTO CUP S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fară permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.pieseautopkm.ro sunt comercializare de S.C PKM PISTONAUTO CUP S.R.L . Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.